"Ik verkoop Charleroi niet als prijs onaanvaardbaar is"

Fabian Morren
| 2 reacties
"Ik verkoop Charleroi niet als prijs onaanvaardbaar is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi is koploper in tweede klasse. Trainer Tibor Balog sneuvelde enkele weken geleden wel na een 42 op 51. Voorzitter Abbas Bayat kwam zwaar onder vuur te liggen.

"Naar mijn mening is het geen prestatie om met deze ploeg zo hoog bovenaan te staan", zegt Bayat in Sport/Voetbalmagazine. "Het is een verplichting. Als ik tegen een jongen van tien jaar speel en ik win niet, dan ben ik niet tot het uiterste gegaan. We hadden eigenlijk zes of acht punten voorsprong moeten hebben op de rest!"

"De problemen zijn aan de oppervlakte gekomen na vijf of zes matchen. De wedstrijden na het ontslag van Jos Daerden waren goed, maar daarna hebben we nooit nog kunnen winnen met meer dan één doelpunt verschil en hebben we domme punten verloren tegen Wetteren, Tubeke, Antwerp en Boussu Dour."

Bayat is op termijn van plan om de club te verkopen. "Ik wacht op een goed bod. Ik verkoop echter niet als de prijs onaanvaardbaar is. Er zal altijd wel iemand geïnteresseerd zijn. Kijk maar naar Wezet of Lierse! We vinden wel iemand. Nu we expliciet duidelijk maken dat we willen verkopen, zal er wel een bod komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties