Topschutter Montpellier mag vertrekken bij goed bod

Jefrey Van der Straeten
| 1 reacties
Topschutter Montpellier mag vertrekken bij goed bod
Foto: © SC

Montpellier doet het dit seizoen fantastisch in de Franse Ligue 1. Dat heeft het o.a. te danken aan Olivier Giroud, die topschutter is. De voorzitter van de club laat nu weten dat er te spreken valt over een transfer.

Olivier Giroud is een naam die in België vrij onbekend is. In Frankrijk weet men ondertussen wel wie hij is. Dit seizoen scoorde de grote spits al 17 doelpunten in 25 wedstrijden. Daarmee is hij topschutter in de Franse eerste klasse. Mede dankzij hem doet Montpellier mee in de titelstrijd met PSG.

Onlangs maakte Giroud ook zijn internationale debuut, met onder meer een vrienschappelijke wedstrijd tegen België. Logischerwijs komt er dan ook veel belangstelling voor de spits, die per wedstrijd gemiddeld vier keer op doel schiet.

De voorzitter van Montpellier, Louis Nicolin, beseft dat hij Giroud maar moeilijk zal kunnen houden en stelt dan ook dat er te spreken valt over een transfer: “Als er een goed bod komt dat zowel ons als de speler overtuigt, dan zullen we zeker meewerken. We zien wel wat de zomer brengt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties