Futsal: FT Antwerpen genekt door ex-spelers

Tomas Taecke
| 0 reacties
Futsal: FT Antwerpen genekt door ex-spelers
Foto: © SC

FT Antwerpen heeft vrijdagavond een 4-3-nederlaag geleden op het veld van Fenerbahce Beringen. De voormalige Antwerpen-spelers Idlaasri en Talhaoui waren voor Beringen belangrijk tijdens de zege tegen hun ex-club.

Dankzij uitstekend keepen van doelman Talhaoui, kon Fenerbahce Beringen vrijdagavond de punten in eigen huis houden tegen FT Antwerpen. De bezoekers kwamen 0-2 en 2-3 voor, maar gaven de wedstrijd alsnog uit handen.

Nog voor het kwartier brachten El Ghaadaoui en Hitou de Antwerpenaren op een comfortabele 0-2 voorsprong. Na een tegendoelpunt van Idlaasri (ex-FT Antwerpen) trokken beide teams bij een 1-2-ruststand richting kleedkamers.

Na de pauze bracht Ozcan de wedstrijd in evenwicht. Antwerpen was niet aangeslagen en kwam opnieuw op voorsprong. Zouggaghi bezorgde de bezoekers een nieuwe voorsprong (2-3).

Dankzij een rommelig doelpunt bracht Koseoglu met nog enkele minuten te spelen de bordjes nogmaals in evenwicht.  Het werd nog erger voor de bezoekers: opnieuw Idlaasri plaatste namens Beringen het orgelpunt (4-3).

Woensdag werkt FT Antwerpen de terugwedstrijd van de halve finale van de Beker van België af tegen rivaal Chatelineau. De Henegouwers wonnen de heenwedstrijd met 3-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties