Standard mag geen fout maken tegen OHL

Fabian Morren
| 1 reacties
Standard mag geen fout maken tegen OHL
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard is nog niet zeker van play- off I. De Rouches kunnen dus maar beter winnen tegen Oud-Heverlee Leuven. Bovendien is er wat goed te maken na de zware Europese nederlaag bij Hannover 96.

Standard moet straks winnen. De Luikenaars hebben immers nog steeds geen zekerheid over play-off I. Standard krijgt het bezoek van OH Leuven, dat al gered is en dus al zeker is van play-off II.

Bij Standard zijn Buzaglo en Mujangi Bia geblesseerd. Trainer José Riga haalde zijn ploeg grondig door elkaar. Hij start opnieuw met Cyriac en Tchité in de spits. Ciman zit op de bank en Kanu zit zelfs niet meer in de kern.

Bij OH Leuven ontbreken Hayen, De Vriese en Nys. In het elftal zitten geen grote verrassingen. OHL kan dan ook ontspannen spelen.

Volg de wedstrijd live vanaf 14.30 uur...

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij BWIN op OH Leuven daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 122 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Kortrijk win je 1250 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties