Bayern wil naar finale in eigen Allianz Arena

Tomas Taecke
| 0 reacties
Bayern wil naar finale in eigen Allianz Arena
Foto: © SC

Bayern München trekt vanavond naar het vurige Marseille waar het een nieuwe stap kan zetten richting CL-finale in eigen huis. L'OM beseft dat het lastig wordt, maar gaat toch vol zijn kans tegen de Duitse recordkampioen.

In de schaduw van de absolute kraker tussen Milan en Barcelona geeft Marseille vanavond in de Vélodrome het gevreesde Bayern München partij. De Duitsers verkeren in bloedvorm, getuige daarvan de twintig doelpunten die Bayern wist aan te tekenen in één week tijd.

Coach Jupp Heynckes kan geen beroep doen op onze landgenoot Daniël Van Buyten, die het duel tegen zijn ex-club aan zich moeten laten voorbijgaan. Ook Breno is er zeker niet bij, terwijl er nog onzekerheid is over de inzetbaarheid van Bastian Schweinsteiger.

Aan de overzijde maakt Elinton Andrade voor het eerst in anderhalf jaar zijn opwachting onder de lat. Mandanda is geschorst na zijn uitsluiting op bezoek bij Internazionale. Diawara is net als de doelman geschorst, hoewel hij door een knieblessure in geen geval in actie zou komen.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Bayern is favoriet. Een gokje bij BWIN op Marseille daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Bayern met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 175 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Marseille wint u 450 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties