Vidarsson wordt niet meer betaald door KV Mechelen

Vidarsson wordt niet meer betaald door KV Mechelen
Foto: © SC

Bjarni Vidarsson wordt niet meer betaald door KV Mechelen. Volgens het bestuur heeft hij gelogen over een knieblessure die al van eerder dateert. Het loon van de middenvelder wordt daarom niet meer betaald.

"Ik ben nog tot september betaald geweest, maar sindsdien kreeg ik niets meer. Ik ben lang blijven geloven dat het wel goed zou komen, omdat ik dacht dat de club wel een oplossing zou vinden", zegt Bjarni in Het Nieuwsblad. "Maar over een maand verwachten mijn vriendin en ik een kindje en we hebben momenteel geen inkomsten. Zij studeert nog en ik word niet betaald door de club. Ik leef heel zuinig, ik geef amper iets uit. Gelukkig krijg ik nog steun van mijn familie, maar dat kan ook niet blijven duren. Ik ben geruime tijd blijven zwijgen, maar misschien ben ik te lang te geduldig geweest.'

Johan Timmermans vindt dat de broer van Cercle-speler Arnar niet mag klagen. De arbeidsrechtbank moet nu oordelen of de club of de verzekering Vidarsson moet betalen. "De speler heeft gekregen waar hij volgens ons recht op heeft. Zo zijn wij de kosten van zijn woning en wagen blijven dragen."

"Ik kan jullie mijn bankrekening laten zien. Het enige dat ik van de club krijg, is een onkostenvergoeding, maar die bedraagt niet veel meer dan 50 euro per maand. Hoe kan ik daarmee overleven?", vraagt Bjarni zich nog af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties