Reactie "Wind zorgde bijna voor owngoal"

Melissa Maes
| 2 reacties
"Wind zorgde bijna voor owngoal"
Foto: © SC

César Arzo bracht gisteravond even zijn doelman in gevaar, maar Sergio Padt was bij de les om een mogelijke gelijkmaker te vermijden. Volgens beide spelers was de wind de boosdoener.

Melissa Maes in Gent

“Ik probeerde de bal weg te trappen, maar raakte die met mijn scheenbeschermer. Door de wind was het moeilijk te voorspellen waar de bal terecht zou komen. Sergio Padt hield de bal de hele tijd in het oog en zorgde dan ook voor een mooie save”, reageert César Arzo.

De doelman had niet meteen door dat de bal richting doel kwam. “Ik bleef toch naar boven kijken en besloot toen die bal toch nog een tikje mee te geven”, aldus Padt.

Beide spelers waren na afloop heel tevreden met de 3-0-overwinning tegen Standard. “Zij hadden meer kunnen doen, maar ik denk dat we op verplaatsing een sterker Standard zullen tegenkomen”, besluit de Nederlandse goalie.

De aanvoerder vindt het ook nog te vroeg om conclusies te trekken. “De motivatie was enorm groot op het veld, nog groter dan ik eerst had verwacht. Het is een belangrijke zege.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties