Doni krijgt kans door schorsing Reina

Yves Dekoning
| 0 reacties
Doni krijgt kans door schorsing Reina
Foto: © SC

Alexander Doni zal eindelijk zijn kans krijgen in doel bij Liverpool FC. Pepe Reina is immers drie wedstrijden geschorst na zijn rode kaart in Newcastle. Doni liet ondertussen al weten te twijfelen aan zijn toekomst bij de Reds.

Liverpool zal niet in beroep gaan tegen de schorsing die Pepe Reina kreeg na zijn rode kaart in Newcastle. Na een opstootje met James Perch mocht de 29-jarige doelman de douches opzoeken en nu moet hij drie duels in de tribunes zitten. Reina mist de wedstrijden tegen Aston Villa, Blackburn en de halve finale van de FA Cup tegen Everton.

Door de schorsing van Reina krijgt Alexander Doni een kans bij de Reds. De 32-jarige Braziliaan kwam afgelopen zomer over van AS Roma. Hij werd gehaald als doublure van Reina, maar had toch op meer speelkansen gehoopt. Hij twijfelt aan zijn toekomst: "Ik weet niet waar ik volgen seizoen zal spelen. Op de bank zitten is niet leuk. Er is veel veranderd in Liverpool. Ik ben de taal aan het leren en het is een mooie ervaring. Ik mis Rome omdat het altijd regent in Liverpool."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties