Interview Reza en Verhulst over PO3 en toekomst

Melissa Maes
| 0 reacties
Reza en Verhulst over PO3 en toekomst
Foto: © SC

Sint-Truiden knokt al heel het seizoen tegen de degradatie en ook nu moet het achtervolgen in play-off 3. Onze redactie polste eens hoe doelman Davino Verhulst en aanvaller Reza Ghoochannejhad zich voelen.

Het was zaterdag een dolle degradatiematch, maar Westerlo trok het laken naar zich toe (3-2). Zat er voor STVV niet meer in?

“Jazeker, dat gevoel heb ik ook. Het was een wedstrijd met veel doelpunten, maar voor ons draaide het nog verkeerd uit”, vertelt Davino Verhulst.

Door een nieuwe blessure was Reza Ghoochannejhad niet van de partij. “Ik heb die wedstrijd jammer genoeg gemist. Het is afwachten of ik fit geraak tegen zaterdag. De pijn net onder mijn buikspieren voelt nog niet fijn aan.”

Hoe is de sfeer nu tijdens trainingen en in de kleedkamer?

“De sfeer is niet gespannen, maar iedereen weet wat er nu moet worden gedaan. Zaterdag moéten we winnen, er zit niets anders op”, aldus de Nederlandse aanvaller.

De goalie bevestigt. “Als we zaterdag winnen, ziet het er weer helemaal anders uit. Iedereen blijft scherp en geconcentreerd. Ik geloof zeker nog in het behoud.”

Waar liep het dit seizoen fout?

“Dat is een goede vraag. We moeten nochtans niet onderdoen voor de ploegen die net boven ons stonden in de reguliere competitie. Op cruciale momenten hebben we punten laten liggen”, zegt Reza.

“We speelden goede wedstrijden met veel spektakel en doelpunten, maar toch lieten we te vaak de drie punten liggen. We kregen er wel veel complimenten voor, maar daar hebben we nu niets aan over gehouden.”

Davino, jij hebt aangegeven bij STVV te willen blijven, ook als ze zakken naar tweede klasse.

“Dat klopt. Ik heb van de club een mooi contractvoorstel gekregen, maar voorlopig kan ik daar niet meer over vertellen. Ik voel me goed bij Sint-Truiden en dat doet veel. Als STVV dan toch zou moeten degraderen, dan wil ik knokken om hen zo snel mogelijk weer in eerste te krijgen.”

Reza, jij wordt vaak gelinkt aan andere clubs. Nu zou je naar Standard trekken.

“Is dat zo? Ik ben het buitenbeentje, ik mag niet met de grote jongens rond de tafel zitten (lacht). Zolang niets concreet is, moet ik niets weten van al die geruchten, want dat zijn het.”

Denk je klaar te zijn om bij een topclub te spelen?

“Het zou gek zijn, maar ja, ik ben er wel klaar voor.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties