Goreux: "Jovanovic gevaarlijker dan ooit"

Melissa Maes
| 6 reacties
Goreux: "Jovanovic gevaarlijker dan ooit"
Foto: © SC

Reginal Goreux is voor de partij tegen Anderlecht beducht voor de vriendelijkheid van Milan Jovanovic en tijdens de wedstrijd voor zijn snelheid. "Ik zal pas na de match tijd hebben om handjes te schudden met hem."

Milan Jovanovic lijkt in een dipje te zitten, maar net dat vindt Reginal Goreux riskant. “Hij is in deze periode allicht gevaarlijker dan ooit. Het is zoals tijdens een wedstrijd waarin je hem lange tijd niet ziet. Dan beslist hij plots op vijf minuten de partij. Anderlecht is trouwens als ploeg ook zo een beetje. Maar schrik hebben we niet”, aldus Goreux in de kranten.

Welke tegenstander vindt hij tot hiertoe het sterkste? “AA Gent. Omdat we al drie keer tegen hen speelden, kan ik hen het beste beoordelen. Zij waren drie keer heel goed, zowel verdedigend als aanvallend.”

“Tegen Anderlecht en Brugge speelden we nog maar twee keer. Na de derde of vierde keer moet ik misschien mijn mening herzien, maar voorlopig zie ik dus Gent als onze grote concurrent op de Europese plaats en, waarom niet, als kandidaat-kampioen. Maar zeg nu niet dat ik Anderlecht onderschat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties