Bayern blijft Dortmund op de hielen zitten

Bayern München en Borussia Dortmund laten elkaar niet los in de race om de titel. Bayern klopte Augsburg met 2-1 en Borussia ging met 1-3 winnen op het veld van Wolfsburg.

Ex-Bruggeling Ivan Perisic speelde weer zijn rol in de zege van Dortmund. In de eerste helft schotelde hij Lewandowski de 0-1 voor. Gündogan vergrootte de voorsprong in de tweede helft. Mandzukic scoorde de aansluitingstreffer, maar Lewandowski scoorde nog zijn tweede van de namiddag.

Bayern zuinig

Al na één minuut stond Bayern op voorsprong nadat Ribéry Gomez bediende en de topschutter miste niet. Koo bracht Wolfsburg weer in de match. Het duurde tot een kwartier in de tweede helft tot Bayern het laken naar zich toe kon trekken via alweer Gomez. Bayern heeft nog drie punten achterstand op Dortmund. Er zijn nog vijf wedstrijden te spelen.