Aad De Mos wordt 'klankbord' bij ADO Den Haag

Aad De Mos wordt 'klankbord' bij ADO Den Haag
Foto: © SC

Gisterenavond raakte bekend dat Aad De Mos opnieuw een officiële functie bekleedt in het voetbal. Het betreft een adviseursrol bij ADO Den Haag.

Enkele weken geleden uitte De Mos nog kritiek op het beleid van de Haagse club. In een interview met VI zei hij toen: “ADO is ADO niet meer. Het zou moeten worden geleid door mensen die van de club zijn en die er wat hebben meegemaakt.”

Als reactie daarop lieten de ADO-bestuurders weten “graag een kop koffie te gaan drinken met De Mos.” De koffie werd de afgelopen dagen gedronken, waarbij ook aan De Mos werd meegedeeld dat iedereen binnen de club het eens is dat de voormalige KV Mechelen-coach voortaan een klankbordfunctie krijgt.

ADO benadrukt echter dat dit geen officiële rol is binnen de club. “Er is afgesproken dat we een beroep op hem kunnen doen op het moment dat wij behoefte hebben aan een klankbord", aldus ADO-bestuurslid Paul Beyersbergen in het AD.

"Wij hebben ook vaak overleg met mensen als Dick Advocaat en de gebroeders Jol. Daaraan vragen wij bijvoorbeeld wat zij van een bepaalde speler vinden. Het is goed dat wij nu ook van de kennis van De Mos gebruik kunnen maken", aldus het opgetogen Haagse bestuur.

Na zijn ontslag bij Sparta in 2010 is dit de eerste job die De Mos weer aanneemt in de voetbalwereld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties