Reactie Bekoe: "Dit was het juiste moment voor mij"

Bekoe: "Dit was het juiste moment voor mij"
Foto: © SC

Cofie Bekoe heeft negen maanden moeten wachten vooraleer zijn papieren in orde waren. Het lachebekje liet er zijn voetbalplezier niet door vergallen en bewijst nu dat Lierse hem dit seizoen wel had kunnen gebruiken.

Johan Walckiers in Lier

Bekoe speelde een fantastische match en liet bijwijlen de verdedigers van KV Mechelen naar de haren gruipen met ongrijpbare dribbels. Toch bleef hij bescheiden. "Dit is vooral te danken aan God en aan de coach", aldus Bekoe. "De coach geeft me de kans om me te bewijzen. Ik heb er lang op moeten wachten, maar heb in de tussentijd hard gewerkt. Iedereen van de coachingstaf heeft me daarbij bijgestaan."

Spijt heeft hij naar eigen zeggen niet. "Dit is het juiste moment voor mij", zei een spirituele Bekoe. "Mijn favoriete positie? De nummer tien of rechterflank, maar voor mij volstaat het om op het veld te staan. Mijn aandeel moet niet vergroot worden, het was een teamprestatie. De eerste helft was zelfs bijzonder goed. Dit is een cadeau van ons aan de supporters."

Bekoe was beslissend met een goal en een assist. "Die dribbel bij de eerste goal, daar denk je niet over na, dat komt gewoon in de match. Bij de goal sta ik op de juiste plaats. Het was allemaal een kwestie van motivatie. En daarvan had ik er genoeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties