Inter wint en sluipt richting Champions League-plaatsen

Jefrey Van der Straeten
| 6 reacties

Internazionale won gisteren en profiteerde zo optimaal van het verlies van Napoli. Ook Udinese en Lazio lieten drie punten liggen, waardoor Inter opnieuw mag hopen op plaatsing voor het kampioenenbal.

Inter had het tegen Siena overigens niet onder de markt. Na zes minuten kwam het op achterstand na een verdedigende fout van Walter Samuel. Het duurde tot de 82ste minuut eer Inter op voorsprong stond, dankzij twee goals van Diego Milito.

Op de andere velden lieten de concurrenten van Inter punten liggen. Zo verloor Napoli van Atalanta met 1-3. Ook Lazio en Udinese verloren hun wedstrijd tegen rechtstreekse tegenstanders Juventus en AS Roma.

Dankzij de winst van Inter klimt het voorbij Napoli naar de zesde plaats. Met nog acht wedstrijden te spelen, is alles nog mogelijk in de Serie A. Vijf clubs zijn nog in de running voor de twee resterende Champions League-tickets.

De eerste twee tickets gaan uiteraard naar Juventus en Milan, die onder elkaar uitvechten wie met de Scudetto gaat lopen.