Janssens: "Ik wil jonge gasten laten doorbreken"

Fabian Morren
| 8 reacties
Janssens: "Ik wil jonge gasten laten doorbreken"
Foto: © SC

Lierse-coach Chris Janssens ligt niet wakker van groepswinst in de play-off 2. Hij is namelijk met andere zaken bezig.

"Of ik ermee bezig ben dat we om te blijven meedoen voor de eerste plaats in onze groep? Eigenlijk niet", geeft Janssens toe in GvA. "Eerlijk? Helemaal niet! Waar ik mee bezig ben, is proberen met mijn ploeg in elke match die we nu spelen punten te pakken."

"Dat wordt gekoppeld aan het bekijken van spelers. Zo kreeg Bekoe in de vorige match tegen KV Mechelen zijn kans. Hij deed het prima. Bekoe is al lang bij ons, er is al veel met hem gewerkt. Dat was zichtbaar. Toen hij pas hier was, wilde hij altijd met de bal aan de voet lopen. Nu weet hij dat versnellingen, direct spelen, veel bewegen, balvastheid en acties maken de wegen naar succes zijn", aldus Janssens.

"Wat kerels als Adesanya, Claes, Hairemans en Bekoe lieten zien, geeft hoop voor volgend seizoen. Het is mijn ambitie om die jonge gasten definitief te laten doorbreken", zo zegt de Lierse-trainer.

"Vervolgens wil ik ervoor zorgen dat Lierse weer spelers heeft die door andere clubs worden begeerd. Nu is er amper vraag naar een speler van ons. Maar als kerels als Claasen, om hem maar als voorbeeld te nemen, volgend seizoen nog progressie maken, zullen er wel clubs komen die geld voor hem op tafel willen leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties