Reactie Vidarsson: "Play-off 2 is een raar beestje"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Vidarsson: "Play-off 2 is een raar beestje"
Foto: © SC

Cercle Brugge kreeg tegen Lierse aardig wat kansen maar slaagde er niet in de wedstrijd in zijn eigen voordeel te beslissen. Arnar Vidarsson vond dat Cercle de wedstrijd domineerde en was bijgevolg ontgoocheld na de puntendeling.

Tomas Taecke in Brugge

"Tegen OHL ging elke bal binnen en vandaag leek het alsof de doelen op slot waren", zei Vidarsson kort na de wedstrijd. "We hebben de partij gedomineerd en kansen gekregen. Helaas kregen we de bal vandaag niet tegen de netten".

"Lierse is een stevige ploeg die goed opgesteld stond. Het is leuk als je tegen hen kan domineren, want wij zijn nog altijd 'maar' Cercle Brugge. Als je een eerste doelpunt weet te maken, loopt het doorgaans los. Dat hebben de vorige matchen tegen Mechelen en OHL wel bewezen".

"Zeven op negen is op zich niet slecht, maar ook geen garantie op groepswinst. PO2 is een raar beestje; vorig jaar begonnen we met twee op zes en sloten we de groep af als winnaar. Maar de wil om te winnen is aanwezig en ook het karakter dat we getoond hebben is hoopgevend", aldus Vidarsson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties