"Chadli vertoont gebrek aan rendement"

Jefrey Van der Straeten
| 6 reacties
"Chadli vertoont gebrek aan rendement"
Foto: © SC

Twente kon afgelopen weekend maar nipt winnen van Excelsior, dankzij een winnende treffer van Chadli. Daardoor blijft de club in de running voor de tweede plaats, die recht geeft op Champions League-voetbal.

Chadli startte echter op de bank. Hij viel in de tweede helft in en kon in de slotfase de winnende goal scoren. Na zijn doelpunt “vierde hij zijn feestje alleen, terwijl de andere spelers richting Twente-supporters liepen”, aldus Twente-watcher Peter Wekking.

Na afloop van de wedstrijd weigerde de Rode Duivel de pers te woord te staan. Chadli was dus niet tevreden met de gang van zaken.

Wekking: “Die jongen moet eens bij zichzelf te rade gaan. Hij zit niet voor niets op de bank. De trainers van Twente zijn natuurlijk niet gek. Chadli is uit vorm en vertoont een gebrek aan rendemen”, oordeelt de redacteur van VI streng.

“Ik herinner me een wedstrijd tegen De Graafschap, waarin hij zes kansen kreeg en geen enkele bal tussen de palen schoot. Het was dus niet zo vreemd dat hij in Rotterdam op de bank startte”, concludeerde Wekking.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties