Interview Goor: "Behoud zou zo goed zijn als kampioen spelen"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Goor: "Behoud zou zo goed zijn als kampioen spelen"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo won play-off 3 en moet het nu opnemen tegen 3 tweedeklassers om het behoud te verzekeren. Volgens Bart Goor moet Westerlo in staat zijn die opdracht tot een goed einde te brengen.

"We boekten een verdiende overwinning tegen Sint-Truiden. Ik hoop dat iedereen nu de verdiende rust neemt vooraleer we de zes komende wedstrijden moeten aanpakken", aldus Goor in een gesprek met onze redactie.

"Wij spelen in eerste klasse, onze komende tegenstanders in tweede. In voetbal is natuurlijk alles mogelijk maar wij moeten gewoon uitgaan van onze eigen sterkte. Wij zijn als ploeg teruggekeerd. Voetbal gaat gepaard met ups en downs en wij komen uit een dal. We recupereren veel spelers uit blessure en het loopt nu vlotter op het veld."

De middenvelder neemt zijn ploeg week na week op sleeptouw en zou het een fantastische prestatie vinden als hij in de herfst van zijn carrière mee het behoud kan verzekeren. "Als je op deze manier in eerste klasse kan blijven, dan zou dat zo goed zijn als kampioen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties