Reactie Gillet: "Vraag me af of de fans op de hoogte waren?"

Gillet: "Vraag me af of de fans op de hoogte waren?"
Foto: © SC

Guillaume Gillet moest nog eens op de rechtsachter spelen door de blessure van Odoi. Maar wat de Luikenaar het meest stoorde, waren de reacties van het publiek.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Het was geen mooie match, achteraf was de opluchting groot in de kleedkamer", pufte Gillet nog na. "Het is misschien bizar dat we niet goed uit de verf kwamen. Sommige jongens kennen deze situatie uiteraard niet, maar we spelen thuis en op een goed veld. Dan mag het wel beter ja."

Toch heeft Gillet het moeilijk met de fluitconcerten van het publiek. "Ik vraag me af of de supporters op de hoogte waren dat als we vandaag wonnen, dat we dicht bij de titel staan. Misschien hebben we wel wat onverdiend gewonnen, maar dat zou niet mogen uitmaken op twee matchen van de titel. Ze moeten niet beginnen fluiten. Het resultaat was belangrijk, de rest niet."

Tegen Club wil Gillet wel met mooi spel winnen. "Maar als we de titel pakken, is het voor mij ook goed. We willen altijd winnen met mooi spel. Maar ja, we kunnen de titel accentueren met een goede prestatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties