Suarez: "Mis mooiste match door domme gele kaart"

Suarez: "Mis mooiste match door domme gele kaart"
Foto: © SC

Anderlecht moet het zondag tegen Club Brugge doen zonder Gouden Schoen Matias Suarez. Een serieuze aderlating en ook voor de Argentijn een grote ontgoocheling.

Woensdag pakte Suarez tegen Gent zijn vijfde gele kaart van het seizoen. "Ik heb de drie eerste kaarten vooral in het eerste deel van het seizoen gepakt", zegt de Anderlechtse parel op de site van RSCA. "Toen ik in de eerste PO-match tegen Kortrijk mijn vierde van het seizoen pakte, ben ik meer beginnen opletten, maar ja ... Het is heel frustrerend voor mij, ik heb matchen gespeeld waar ik geen 100% was, geblesseerd was of pijn had en nu, nu kan ik de mooiste match van het jaar niet spelen omdat ik één gele kaart te veel gepakt heb ... een stomme gele kaart dan nog."

Wel kan hij zijn knie ondertussen wat laten rusten. "Voor mijn knie is het beter dat het kampioenschap op zijn einde loopt. Hoe sneller het erop zit, en hoe sneller we kampioen zijn, hoe beter. Maar ik had intussen leren spelen met die pijn. Het was de eerste keer dat ik met pijn speelde en dat vergde op mentaal vlak in het begin wel een aanpassing. Maar ik heb die stap gezet, als ik het veld opga, vergeet ik dat ik pijn heb. Ik ben momenteel gehandicapt op het terrein, maar ondanks het feit dat ik niet alles kan doen wat ik wil, ga ik er altijd voor de volle 100% voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties