Waasland-Beveren: "Er moeten acht of negen basisspelers bij"

Jefrey Van der Straeten
| 23 reacties
Waasland-Beveren: "Er moeten acht of negen basisspelers bij"
Foto: © SC

Waasland-Beveren kan morgen de promotie naar eerste klasse veiligstellen en kijkt al vooruit. Het wil de spelersgroep gevoelig versterken.

De fusieclub heeft nog één punt nodig uit de resterende twee wedstrijden. Als er geen gekke dingen gebeuren, speelt Waasland-Beveren volgend seizoen dus in eerste klasse. 

Let op: spreek nooit over 'Beveren', want dan gaat voorzitter Melchior Roosens op zijn achterste poten staan: "De structuur van de club is van Red Star Waasland. Maar wij voetbalden voor twee- tot driehonder toeschouwers. Beveren had wel supporters. De twee partijen vonden elkaar perfect", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Op vlak van infrastructuur, budget en publiek kan Waasland-Beveren allicht op twee oren slapen. Of de club het ook sportief zal redden als het promoveert, is maar de vraag. Het niveauverschil tussen eerste en tweede klasse is bijzonder groot.

Dat beseft Roosens ook: "Er moeten acht tot negen basissspelers bijkomen. Maar wat we niet hebben, geven we niet uit. Het zal vlug moeten gaan, maar we hebben al contacten gelegd. We mikken vooral op Belgische spelers, misschien op uitleenbasis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties