Jan Van Winckel stapt op bij Beerschot

Jefrey Van der Straeten
| 15 reacties
Jan Van Winckel stapt op bij Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De assistent-trainer van Beerschot, Jan Van Winckel, is vandaag in onderling overleg met de club opgestapt. Hij verwijst naar zijn loyaliteit aan Jacky Mathijssen als verklaring voor zijn vertrek.

“Reeds onmiddellijk na het ontslag van Jacky Mathijssen heb ik aangegeven dat ik loyaal wou zijn naar Jacky toe", aldus Jan Van Winckel. “Ik vond dat Mathijssen uitstekend werk verrichtte. Aangezien ik op advies van Jacky bij Beerschot tekende, restte me geen andere keuze dan samen met hem te vertrekken. Als gedelegeerd bestuurder van de BFC Pro is dit voor mij de enige en logische beslissing.”

Van Winckel haast zich om te melden dat hij geen probleem heeft met de club Beerschot: “Ik steun het project van Patrick Vanoppen en de club volledig en hoop, oprecht, dat ik in de toekomst nog bij Beerschot kan werken.”

Ook ten opzichte van nieuwe trainer Adrie Koster heeft Van Winckel positieve gevoelens: “Het was een droom om ooit nog eens met hem samen te werken.”

Van Winckel, die voordien vijf seizoenen voor Club Brugge heeft gewerkt, heeft naar eigen zeggen nog geen zicht op zijn toekomst: “De aanbiedingen die ik krijg zal ik samen met Prof. Werner Helsen bekijken.

Chris Van Puyvelde, sportief coördinator van Beerschot AC, looft de prestaties van Jan Van Winckel gedurende de afgelopen periode. “Wij danken Jan Van Winckel voor het geleverde werk op het Kiel. We hebben vandaag als volwassen mensen van elkaar afscheid genomen. De club gaat nu op zoek naar een opvolger.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties