Interview Mignolet: "We moeten onze kansen afmaken"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Mignolet: "We moeten onze kansen afmaken"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Simon Mignolet ging afgelopen weekend met de nationale ploeg met 1-0 onderuit tegen Engeland. De doelman vindt dat vooraan efficiënter met de kansen moet worden omgesprongen.

"We hebben veel balbezit gehad maar het is jammer dat we geen resultaat hebben kunnen neerzetten. Dat moet in de toekomst beter", zo herhaalde Mignolet wat zijn ploegmaats ook vertelden.

Foutjes afgestraft
Ook nu werd er weer een fout gemaakt waaruit de Rode Duivels een doelpunt incasseerden. "Tja, op het hoogste niveau worden die foutjes afgestraft. Zelf hebben wij ook voldoende kansen gecreëerd om een doelpunt te scoren."

Wembley
Hoe de doelman spelen op Wembley heeft ervaren? "Voor 85.000 toeschouwers spelen is wel speciaal maar ik ben daar niet echt mee bezig geweest. Als speler concentreer je je volledig op de wedstrijd. Enkel net voor en net na de wedstrijd heb ik er wel van genoten."

Kansen afmaken
De kwalificatiecampagne voor het WK in 2014 gaat over enkele maanden van start. Wat moet er gebeuren om resultaten neer te zetten? "We zijn nu de goede weg ingeslagen. Het komt er nu op aan om voldoende kansen te creëren en die ook af te maken. Langs de andere kant moeten we de boel goed gesloten houden", aldus Mignolet in een gesprek met onze redactie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties