Voorlopige reeksindeling derde klasse

Steven Bologne
| 30 reacties
Voorlopige reeksindeling derde klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maandagavond zat de liga derde nationale in het bondsgebouw samen om de reeksen te bespreken voor komend seizoen. In tegenstelling tot andere jaren konden de clubs nu zelf geen voorstellen indienen maar kon er gekozen worden tussen twee voorstellen.

Van de twee voorstellen die op tafel lagen koos een meerderheid voor voorstel 2, opvallend is dat de A reeks volledig Vlaams kleurt met alle Antwerpse, Oost- en Westvlaamse clubs. In de B reeks zal vooral Dender niet happig zijn met het voorstel om ingedeeld te worden met de Brabantse, Brusselse, Limburgse en Waalse ploegen.

A : Berchem Sport, Bornem, Cappellen, Coxyde, Deinze, Verbroedering Geel-Meerhout, Hamme, Hoogstraten, Izegem, RC Mechelen, Olsa Brakel, Ronse, Rupel Boom, Temse, Torhout, Turnhout, RC Waregem en Standaard Wetteren.

B : Patro Eisden Maasmechelen, Bocholter, Tienen, Dender, Ciney, Verviers, Union La Calamine, Huy, Bertrigeoise, Bleid Gaume, Virton, Athois, La Louvière Centre, Heppignies Lambusart, Grimbergen, Union Saint-Gilloise, Woluwe-Zaventem en Diegem Sport.

De reeksen dienen enkel nog bekrachtigd te worden op de Algemene Vergadering van de liga, dit is meestal slechts een formaliteit.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties