Newell's haalt Argentijns international terug, of niet?

Yves Dekoning
| 5 reacties
Newell's haalt Argentijns international terug, of niet?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verschillende media pakten uit met het bericht dat Argentijns international Maxi Rodriguez Liverpool FC verlaat. De middenvelder zou terug keren naar zijn vaderland om er bij de club uit zijn jeugd te gaan spelen.

Maxi Rodriguez kon nooit een basisplaats veroveren bij Liverpool FC, maar was wel vaak belangrijk voor de Reds. Hij scoorde in 73 wedstrijden 17 keer. Nu trekt de 31-jarige aanvallende middenvelder volgens de Engelse media de deur op Anfield dicht. Hij zou terug naar Argentinië gaan en er opnieuw uitkomen voor Newell's Old Boys, de club waar het voor hem allemaal begon. Nadat hij bij Newell's doorbrak, kwam hij via Espanyol en Atlético Madrid bij Liverpool terecht.

Maar Maxi heeft vanuit Rosario al gereageerd op de berichten: "Ik weet niet waar die geruchten vandaan komen, ik heb nog een contract voor één jaar en heb met niemand gesproken." Maxi is in Rosario, de stad waar Newell's speelt, op vakantie. Nadat Kenny Dalglish werd vervangen door Brendan Rodgers hopen sommige spelers op een nieuwe kans, anderen mochten/moesten al andere oorden opzoeken. Het is nog niet duidelijk of Maxi nog een toekomst bij de Reds heeft.

Liverpool verkocht eerder al Dirk Kuyt aan Fenerbahce en liet Fabio Aurelio gratis naar Gremio gaan. Ook jeugdspelers David Amoo, Stephen Darby, Kristjan Emilsson, Emmanuel Mendy, Matthew McGiveron en Michael Roberts kregen een vrije transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties