"Als Van der Elst niet in ons verhaal stapt, houdt het op"

Fabian Morren
| 5 reacties
"Als Van der Elst niet in ons verhaal stapt, houdt het op"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Hoe zit dat nu precies? Wil Sint- Truiden afscheid nemen van Franky Van der Elst en een nieuwe coach aanstellen? HBvL vroeg het aan voorzitter Bart Lammers.

"De knoop zal hoe dan ook nog deze week worden doorgehakt, want op 21 juni willen wij met een propere lei de trainingen hervatten", zegt Lammens. "We hebben een heel uitvoerig sportief plan uitgewerkt, dat aangepast is aan tweede klasse. Dat is onze basis en daar zal iedereen zich naar moeten schikken."

"De gesprekken met de trainer verlopen heel moeizaam", geeft Lammens aan. "Onze verlanglijstjes liggen ver uit elkaar. Kijk, ik begrijp dat hij aan het seizoen wil beginnen met een zo sterk mogelijke kern. Maar als hij ons bij wijze van spreken Messi vraagt, moeten wij dat financieel wel rond krijgen."

"Als hij niet in ons verhaal kan of wil meestappen, houdt het op. Dan komt er een contractverbreking. Maar zo ver is het nog niet en zo ver hoeft het ook niet te komen."

Guido als redder?
Brepoels wordt nu vaak genoemd als nieuwe coach. "Er zijn de voorbije weken meer namen gevallen. Brepoels, Mathijssen, Borkelmans, Daerden, bijna alle Limburgers zijn de revue gepasseerd in de media. Veel supporters schreeuwen om Brepoels", weet Lammens ook.

"Maar wij gaan niet zomaar in op die wens. Eigenlijk moet Brepoels opnieuw bewijzen wat hij destijds in veel makkelijkere omstandigheden al bewezen heeft. Hij heeft dus veel te verliezen en dat is niet evident."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties