Reactie Del Bosque: "In het bijzonder blij voor Fernando"

Del Bosque: "In het bijzonder blij voor Fernando"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Spaans bondscoach Vicente Del Bosque was uiteraard tevreden met de prestatie van zijn ploeg. "Dit was een totaalpakket", lachte hij na de wedstrijd.

Johan Walckiers en Manuel Gonzalez in Gdansk

Na de winst tegen de Ieren heeft Spanje genoeg aan een gelijkspel tegen de Kroaten om zich als groepswinnaar te kwalificeren. "Ja, maar we gaan niet speculeren. We gaan die wedstrijd zoals elke wedstrijd proberen te winnen. De doelstelling blijft nog steeds ons kwalificeren, niet per se als eerste van de groep. We mogen wel niet denken dat we er al zijn, want Kroatië heeft vandaag bewezen een zeer goed team te zijn. Italie zal wellicht van Ierland winnen, maar moet dat eerst ook nog doen. We gaan zeker niet het gelijkspel opzoeken om dan een erger resultaat te riskeren.

Net zoals iedereen in het stadion had Del Bosque trouwens het grootste respect voor wat de fans van Ierland lieten zien en horen. "We hebben vandaag een voorbeeld gezien van een super fair play van de spelers en de fans van Ierland."

En enkel goed nieuws bij Spanje, want ook Fernando Torres vindt het doel weer. "Ik ben blij voor alles wat er gebeurt, maar in het bijzonder voor Fernando die twee schitterende doelpunten maakte. Hij doet waavoor hij gebracht is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties