Reactie Ramos: "Ik ben heel blij voor Torres"

Ramos: "Ik ben heel blij voor Torres"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Ramos had achteraan weinig werk op te knappen. De verdediger sprak dan ook over een totaalprestatie. Tegen Kroatië wil hij nu de klus afmaken.

Manu Gonzalez in Gdansk

"We zijn zeer blij met dit resultaat, want we waren er op gebrand om ons te tonen", aldus Ramos. "We hebben vandaag ons spel gespeeld. Het ging ook beter omdat we op een beter veld speelden. Elke linie was goe vandaag: beginnend bij de defensie en eindigend bij de aanval. We moeten winnen van Kroatië, maar dat verandert niets voor ons, want wij willen altijd winnen. Het is wel een voordeel dat we ons lot in eigen handen hebben. We mogen Kroatië wel niet onderschatten, want het is een goed team."

Ramos had ook nog wat woorden over voor de prestatie van Fernando Torres. "Ik ben blij voor Fernando. Ik ben altijd fan van hem geweest. Het is nu natuurlijk leuk omdat hij de goals nodig had voor zijn vertrouwen. Maar elke persoon bij de selectie is basisspeler bij een topploeg. Iedereen wil zich bewijzen. Ik heb hem altijd verdedigd, ook al vielen andere mensen hem af. Hij is nu in topvorm zowel fysiek als mentaal. Hopelijk blijft hij scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties