Interview Tevreden Matthys verlengt tot 2015: "Toch is dit geen eindstation"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Tevreden Matthys verlengt tot 2015: "Toch is dit geen eindstation"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een tevreden Tim Matthys die onze redactie vandaag meldde dat zijn contract in Bergen werd opengebroken tot 2015. "Ik ben dolgelukkig met dit nieuwe contract", zegt de Zottegemnaar die graag ooit nog een stapje hogerop zou zetten.

Tim Matthys zag vandaag een sterk seizoen bekroond worden met een contractverlenging van twee extra jaren. De Oost-Vlaming lag nog één jaar onder contract bij Bergen en zag die overeenkomst dinsdag dus opengebroken worden. De hofleverancier van topschutter Jérémy Perbet is tevreden met zijn nieuwe verbintenis, maar blijft desondanks razend ambitieus.

"Ik ben natuurlijk tevreden met die contractverlenging", is Matthys duidelijk. "Het geeft toch aan dat Bergen mij vertrouwen schenkt en langer met mij door wil gaan. Ik lag nog één jaar onder contract, dus dit mooie voorstel kon ik niet zomaar van tafel schuiven".

"Wel is het zo dat ik nog steeds even ambitieus ben", voegt hij eraan toe. "Ik zou graag ooit nog een stapje hogerop willen zetten, maar op dit moment ben ik gelukkig bij Bergen. Op zich is mijn huidige ploeg ook een fantastische club die enkel maar groeiende is. Ik geniet nog steeds de belangstelling van enkele mooie clubs en dat nieuwe contract verandert daar niets aan. We zullen wel zien wat er op mij afkomt", aldus Matthys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties