Liverpool aast op Italiaans international

Yves Dekoning
| 3 reacties
Liverpool aast op Italiaans international
Foto: © SC

Het is nog steeds wachten op de eerste aankopen van Brendan Rodgers bij Liverpool FC. Volgens de geruchtenmolen zouden binnenkort twee spelers die hij reeds eerder onder zijn hoede had naar de Reds komen.

Het is geen geheim dat Brendan Rodgers wil dat Gylfi Sigurdsson hem volgt naar Anfield. Volgens de Engelse media zouden de onderhandelingen met Swansea afgesprongen zijn. Hierdoor kan de 22-jarige middenvelder van Hoffenheim nu snel met LFC speken. Michael Laudrup, de nieuwe manager van Swansea, liet duidelijk verstaan dat hij Sigurdsson opgeeft: "Voor zover ik weet heeft hij de kans om naar een andere club te gaan. Als een grotere club afkomt met meer geld, dan kunnen we daar niet tegen op."

Liverpool zou ook een poging ondernemen om Fabio Borini aan te trekken. Rodgers kent hem nog van de jeugd bij Chelsea en huurde Borini ook toen hij manager van Swansea was. Parma pikte hem daarna bijna gratis op omdat zijn contract bij Chelsea afliep. De Italiaanse club moest alleen een opleidingsvergoeding betalen voor de jonge aanvaller. Hij werd meteen uitgeleend aan Roma en scoorde daar vlot. Het leverde de 21-jarige spits een plaatsje in de Italiaanse selectie op het EK 2012 op.

Roma en Parma delen nu de rechten op Borini. Hierdoor moet Liverpool onderhandelen met beide clubs. Rodgers heeft al geïnformeerd naar de vraagprijs van Borini. Ze zouden bereid zijn de goalgetter te laten gaan voor een bedrag van twaalf miljoen euro. LFC zou na het EK een officieel bod uitbrengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties