Van Hemert naar Waasland-Beveren
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 17 reacties
Van Hemert naar Waasland-Beveren
Foto: © SC

Roel Van Hemert verhuist naar Waasland-Beveren. De Nederlandse verdediger heeft deze middag een contract voor één jaar met optie op een bijkomend getekend.

Van Hemert speelde vorig seizoen een heel sterk seizoen bij het Deense FC Hjorring, maar wou terugkeren naar België of Nederland om familiale redenen. Die kans krijgt hij bij promovendus Waasland-Beveren

Zaterdag sluit Van Hemert aan bij de kern. In het verleden speelde hij al bij Turnhout, Dender, Antwerp en Lierse in België. De 28-jarige Nederlander gaf ook al een korte reactie: "De trainer, Dirk Geeraerd, is één van de personen waarvoor ik heel graag over kom. Het is ook terug voor een eersteklasseploeg spelen, dus opnieuw een stapje omhoog. De club had vorig seizoen al interesse in mij, maar toen is het er niet van gekomen. Nu is het wel gelukt en daar ben ik heel blij met mee", aldus Van Hemert

Van Hemert brengt ook een boel ervaring mee. "Ik denk dat het op sportief vlak niet gemakkelijk zal zijn. Dat is het nooit voor een nieuwkomer in eerste. Maar we hebben goeie mensen met een gezond verstand rondom ons, die weten waar ze mee bezig zijn. Zolang we er met iedereen voor gaan, zullen we stand houden en dan hopelijk in play-off 2 geraken."

"We moeten nog een maand heel hard werken en dan alles week per week bekijken. Als dan de teamspirit nog eens goed zit, lukt dat wel. Ik heb er in ieder geval een goed gevoel over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties