Perbet denkt desnoods aan de wet van 1978

Mathias Dumarey
| 92 reacties
Perbet denkt desnoods aan de wet van 1978
Foto: © SC

Jérémy Perbet, afgelopen seizoen de topschutter in onze competitie, wil koste wat het kost weg bij AEC Bergen. Zijn opties zijn Parma en Standard, maar 'les Dragons' willen boter bij de vis.

AEC Bergen zou naar verluidt 2,5 miljoen euro willen vangen voor Jérémy Perbet, maar dat zint de spits niet. "Bij zo'n bedrag moet ik lachen", stelt hij in LDH. "Een advocaat heeft me nu verteld dat ik zou kunnen gebruik maken van de wet van 1978 om weg te kunnen. Het zou erg spijtig zijn, maar ik denk er toch aan om het te doen", aldus de gedegoûteerde Fransman.

Perbet kan naar Parma en naar Standard. "Het zijn kansen die ik misschien nooit meer krijg. Ik kan dit echt niet begrijpen. Momenteel zijn er enkel maar verliezers in dit verhaal", stelt de Fransman nog. Dominique Leone, voorzitter van Bergen, is ook boos. "Bergen en ik verdienen dit niet. We hebben hem bij Lokeren uit de vergetelheid gehaald. Nu, Perbet doet maar wat hij niet laten kan. Als hij slim is traint hij nu gewoon mee. De transferperiode is nog lang niet afgelopen, al had ik dit liever vermeden", klinkt het bij de preses.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties