Brüls: "Een seconde later wist ik wat ik gedaan had"

Fabian Morren
| 5 reacties
Brüls: "Een seconde later wist ik wat ik gedaan had"
Foto: © SC

Christian Brüls neemt geen blad voor de mond. Vorige week vroeg hij nog openlijk om versterkingen. "Of ik ben weg", dreigde hij. "Eén seconde na het interview besefte ik wat ik gedaan had."

De uitspraken van Brüls zorgden voor ophef. Eén seconde later wist hij dat het zo zou lopen. “Het was niet fout wat ik zei, hé. Dat gevoel leefde in onze kleedkamer, maar ik mag zoiets niet zeggen in de media. Ik had op dat moment ook geen weet van de transfers van Jordan Remacle en Marcel Gecov”, lacht de 23-jarige flankaanvaller in HLN.

“Zeg nu zelf: 0-1 tegen Differdange! Die ploeg zou in België niet eens in tweede klasse spelen. Als je me dan meteen na afloop om een reactie vraagt, reageer ik emotioneel en ontgoocheld.”

“We zijn een pak ervaring kwijt. Voluit voor de jeugd kiezen houdt ook risico’s in”, waarschuwt Brüls. “Aan de andere kant vind ik het goed dat jongens als Van Der Bruggen, Foket, Raman en Conte hun kans krijgen. Vooral Conte kan dit jaar helemaal doorbreken. Hij geniet op het veld en krijgt nu ook het vertrouwen van de trainer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties