Van den Brom: "Ik wacht niet lang af"

Pieter Vierstraete
| 16 reacties
Van den Brom: "Ik wacht niet lang af"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom liep meteen averij op bij zijn debuut bij Anderlecht. Het werd 1-1 tegen Kortrijk. Over zijn eigen prestaties lijkt de Nederlander wel tevreden: "In jullie competitie is dat misschien verrassend, maar ik ben geen coach die lang afwacht."

Van den Brom lijkt in ieder geval niet verlegen om te zeggen waar het op staat. Nadat eerder Mbokani een veeg uit de pan kreeg omdat hij ongeoorloofd een penalty opeiste en op ergerlijke wijze miste, was de Nederlander even later opnieuw goed voor enkele leuke quotes.

Van den Brom lag tijdens de match tegen Kortrijk vaak in de clinch met de ref: “Mis, het was hij die vaak in discussie ging met ons”, zei John over de lastpost. “Als trainer moet je je werk kunnen doen en hij moet op het spel letten", wees van den Brom de scheidsrechter terecht.

De ex-Vitesse-coach keek tevreden terug op zijn eigen ingrijpen tijdens de rust: “Aan de rust heb ik de jongens wel duidelijk gemaakt dat ik niet tevreden was. In jullie competitie is dat misschien verrassend, maar ik ben geen coach die lang afwacht. Met De Sutter en Iakovenko bracht ik snel twee nieuwe jongens. Vanaf dan hebben we gestreden tot de laatste minuut.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties