Club Brugge komt niet tot scoren in Kopenhagen

Sam Soetaers
| 93 reacties
Club Brugge komt niet tot scoren in Kopenhagen
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Na een teleurstellende wedstrijd keert Club Brugge met een scoorloos gelijkspel terug uit Kopenhagen. Daarmee hebben de Bruggelingen thuis aan een doelpuntje voldoende om door te stoten naar de volgende ronde.

Club Brugge en Kopenhagen werkten een ondermaatse eerste helft af. In een eerste helft die tegen een traag tempo verliep, en waar de kansen schaars waren, gingen beide ploegen met een logische brilscore op het bord rusten.

Kopenhagen had al na acht minuten spelen de beste kans van de eerste helft. Kujovic kon een voorzet nog net voor de voeten van Santin pakken. De eerste helft verliep gelijkopgaand. Bij Club was Zimling de gevaarlijkste man. Hij leverde de voorzet voor een kopbal van Larsen die naast ging en zag zelf een afstandsschot ver naast vliegen.

Club Brugge beleefde een moeilijke tweede helft. Kopenhagen toonde meer aanvalslust dan voor de koffie en dat maakte dat de thuisploeg een stuk gevaarlijker voor de dag kwam. De bezoekers konden daar maar weinig tegenover stellen. Ottesen had al vroeg in de tweede helft een goede kans. Hij zag zijn kopbal maar een metertje naast het doel van Kujovic verdwijnen. Club Brugge reageerde met een kopbal van Larsen die eveneens naast ging. Kopenhagen reageerde meteen. Het afstandsschot van Bolanos ging maar net naast.

Club kon rekenen op een goede doelman Kujovic. Zo kwam hij attent tussen op een schot van Santin en maakte hij een vrije trap van invaller Vingaard onschadelijk.

De Bruggelingen kenden wel pech in de tweede helft wanne Zimling geblesseerd het veld moest verlaten. Club mag best tevreden zijn met het behaalde scoorloos gelijkspel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties