Larsen: "Iedereen wil alles weten over Club"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Larsen: "Iedereen wil alles weten over Club"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jim 'Jimbo Jet' Larsen keert vanavond terug naar zijn vaderland Denemarken waar hij met Club Brugge FC Kopenhagen in de ogen kijkt. "Het zal lastig worden maar straks hebben we het thuisvoordeel", oordeelt de rijzige verdediger.

Jim Larsen verwelkomt vanavond in het Parkenstadion van FC Kopenhagen maar liefst twintig vrienden en familieleden. Anderhalf jaar na zijn vertrek uit de Deense competitie gaat de verdediger voor het eerst aan de slag in zijn vaderland. In een gesprek met Het Nieuwsblad blikt de Deen vooruit.

"De voorbije dagen kreeg ik heel veel telefoontjes", aldus Larsen. "Iedereen wil alles weten over dit Club Brugge. Dan vertel ik hen dat ze Niki Zimling moeten bellen (lacht). Hij is hier al langer en weet veel meer over het team. Ik zit nog in volle aanpassingsperiode".

"Van het huidige Kopenhagen ken ik geen spelers persoonlijk, wel heb ik tegen enkelen nog gespeeld. De ploeg is veel veranderd en er is ook een nieuwe trainer. Ik denk dat de kansen fifty-fifty zijn, maar straks genieten wij wel het thuisvoordeel".

"Mijn familie en vrienden komen allemaal uit Korsor naar Kopenhagen, dat is ongeveer één uur rijden. Met meer dan twintig zullen ze zijn. Hun aanwezigheid motiveert me enorm, ik kijk er echt naar uit", aldus Jim Larsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties