"Gent zou hier meedoen voor de titel"

"Gent zou hier meedoen voor de titel"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Voor Videoton-speler Balazs Toth wordt het vanavond toch een ietwat specialere wedstrijd dan voor zijn teamgenoten. Tijdens zijn driejarig verblijf bij Racing Genk speelde hij een aantal keer tegen AA Gent en daar houdt hij goeie herinneringen aan over.

"Het zal straks spannend worden", aldus Toth in Het Nieuwsblad. "AA Gent is een fysiek sterke ploeg. Ik houdt er goeie herinneringen aan over. Tegen hen scoorde ik mijn eerste doelpunt in de Belgische eerste klasse. In Hongarije zouden ze meedoen voor de titel. Zij hebben een aantal spelers die het verschil kunnen maken. Ze eindigden vorig seizoen niet voor niets zo dicht bij het podium."

AA Gent moet straks opletten voor spits Nemanja Nikolic. Hij scoorde vorig seizoen negentien keer in de Hongaarse competitie en schiet uit alle hoeken op doel. Ook linksbuiten Adam Gyurcso, kersvers Hongaars international, is in het oog te houden.

Balazs Toth kreeg de kans om terug te keren naar VVV-Venlo, de club waar hij twee seizoenen geleden aan de slag was, maar hij besloot om bij Videoton te blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties