Wordt Mathijsen de vervanger van Vlaar bij Feyenoord?
Dennis Moonen
| 0 reacties
Wordt Mathijsen de vervanger van Vlaar bij Feyenoord?
Foto: © SC

Joris Mathijsen (32) is in beeld bij Feyenoord als vervanger van Ron Vlaar, die naar Aston Villa verkaste. Maar er is twijfel over de haalbaarheid van de Nederlandse international.

Martin Van Geel, technisch directeur bij Feyenoord, en Joris Mathijsen kennen elkaar goed van bij Willem II en AZ. "Dat is waar", bekend Van Geel aan Voetbal International. "Joris is op en top prof, een uitstekende verdediger. Maar of het haalbaar is, moet je je afvragen."

Joris Mathijsen verdient een riant salaris bij zijn huidige club Malaga, maar het is bekend dat de Spaanse club financieel niet zijn beste tijden beleeft. Hoewel Feyenoord na het vertrek van een aantal spelers terug wat meer financiële ruimte heeft, blijft het de vraag of de Rotterdammers de verdediger krijgen overtuigd.

Mathijsen wordt ook genoemd bij Ajax om Jan Vertonghen te vervangen. De ervaren verdediger is door bondscoach Louis Van Gaal ook opgenomen in de 32-koppige voorselectie van Oranje voor het duel met de Rode Duivels op 15 augustus.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties