Jörgensen: "Wij zijn Barcelona nog niet"

Jörgensen: "Wij zijn Barcelona nog niet"
Foto: © SC

Bij Club Brugge draait het allemaal nog niet zoals het hoort. De punten worden wel gehaald in de competitie, maar de manier waarop is allesbehalve oogstrelend. De supporters zijn dan ook een beetje onrust en zijn niet tevreden.

"Ik kan me wel voorstellen wanneer de supporters dat geroepen hebben: toen Beerschot dicht bij de 1-2 kwam", vertelt Jesper Jörgensen in Het Nieuwsblad. "Ik begrijp ze wel. Al zullen ze na de match vooral blij geweest zijn met de drie punten. We zijn nog aan het zoeken naar het beste ritme. Maar dat is normaal in het begin van het seizoen. Zeker als er een nieuwe trainer is en heel wat nieuwe spelers. Kijk maar naar Anderlecht en nog andere teams: zij zitten in dezelfde situatie."

"Ik bekijk het positief: we staan eerste in de competitie. Tien op twaalf, dat is geen slechte start. De punten zijn nu het belangrijkste. Het spelniveau is ook belangrijk: hopelijk zijn we nu onderweg. We werken er allemaal heel hard voor. Iedereen wil spelen als Barcelona. Maar wij zijn Barcelona nog niet. We hebben nog meer matchen samen nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties