Opmerkelijke ruil in Milan: Cassano en Pazzini wisselen van club

Sam Soetaers
| 62 reacties
Opmerkelijke ruil in Milan: Cassano en Pazzini wisselen van club
Foto: © SC

Er is een opmerkelijke transfer in aantocht tussen AC Milan en stadsrivaal Inter. Inter-spits Giampaolo Pazzini onderging al de medische keuring bij AC Milan en Antonio Cassano deed hetzelfde bij Inter.

Massimo Moratti, voorzitter van Inter, kijkt alvast uit naar de komst van Cassano. "Ik denk dat hij een goede aanwinst is, omdat hij een vermakelijke en interessante speler is. We denken dat hij bruikbaar is, net als onze coach, die deze transfer wenste."

Specifieke kwaliteiten
Moratti prijst Cassano om zijn 'specifieke kwaliteiten'. "Onze aanvallers hebben tot dusver al veel gescoord en hij zal ze helpen om er nog meer te maken. Hij brengt enthousiasme, wat ook een belangrijk aspect is. We zijn blij en zullen ervoor zorgen dat het allemaal goed verloopt."

Terugzien
Inter ziet met de komst van Cassano wel Pazzini vertrekken. De Nerazurri krijgen bovendien ook nog eens 7,5 miljoen euro zakgeld extra. Riccardo Montolivio, sinds deze zomer bij AC Milan, ziet zo zijn ploegmaat van bij Fiorentina terugkeren.

"We zijn al jaren vrienden. Het zou fantastisch zijn als hij komt. Pazzini heeft het goed gedaan in alle teams waar hij speelde. Hij heeft een neusje voor de goal, is sterk in de lucht en laat zijn ploegen beter spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties