Proto: "We willen revanche voor het verleden"

Fabian Morren
| 6 reacties
Proto: "We willen revanche voor het verleden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de ontgoochelingen tegen BATE Borisov en Partizan Belgrado wil Anderlecht vanavond afrekenen met het verleden. De Champions League halen is het grote doel.

"Die uitschakeling tegen Partizan voelt nog steeds aan alsof het gisteren was", vertelt Silvio Proto. "Niemand is dat vergeten en we willen allemaal revanche voor het verleden. Deze spelersgroep heeft ook meer maturiteit dan voorheen. Iedereen is een jaartje ouder en aangezien Anderlecht niet veel transfers heeft gedaan zijn we allemaal goed op elkaar ingespeeld."

"Het feit dat we de voorrondes moeten spelen omdat Bayern vorig seizoen de finale verloor tegen Chelsea heeft ons ook mentaal op scherp gezet", vervolgt de doelman in Het Nieuwsblad. "Iedereen droomt van de Champions League en we zullen er alles aan doen om de groepsfase te halen. Voetbal blijft natuurlijk onvoorspelbaar, maar we proberen het toeval zoveel mogelijk uit te sluiten."

Voorzitter Vanden Stock liet al weten dat een uitschakeling tegen AEL Limassol onaanvaardbaar is. "De voorzitter hoeft ons niet toe te spreken", reageert Proto. "We weten zelf wel wat de inzet is. We willen de Champions League halen voor onze eigen eer en het prestige van de club. We kijken niet naar de premies en het vele geld dat gepaard gaat met de Champions League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties