Club start met Tchite in basis

Fabian Morren
| 269 reacties
Club start met Tchite in basis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het mislukte avontuur in de Champions League-voorronde moet Club Brugge vanavond een eerste stap richting groepsfase van de Europa League zetten. Blauw-zwart speelt in Hongarije tegen Debrecen.

Debrecen is geen onbekende voor Club. In 2004 speelden de Bruggelingen er al in de 1/16de finales van de UEFA Cup. Club won toen thuis met 1-0 dankzij een goal van Rune Lange. In Hongarije werd het 0-0. Van die kern is enkel Blondel nog actief in de huidige.

Bij Debrecen speelt een oude bekende: Adamo Coulibaly. In het verleden speelde hij bij Sint-Truiden. De spits waarschuwt Club zelfs al. "Zij zien zichzelf als de favoriet: ze doen maar. We zijn niet bang van hen", zegt Coulibaly.

Bij Club ontbreekt enkel de langdurig geblesseerde Stenman. Bij Debrecen zijn Nikolov en Korhut geschorst. Vooraan kiest Leekens dan toch voor Tchité. Bacca wordt daardoor naar de bank verwezen.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd?

Club is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Debrecen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 220 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Debrecen strijkt u 330 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties