Anderlecht moet het vanavond waarmaken

Anderlecht moet het vanavond waarmaken
Foto: © SC

Anderlecht speelt vanavond de belangrijkste match van het seizoen. Misschien ietwat overdreven, maar zo voelt het toch aan. Harder dan een kampioenschap heeft paars-wit nood aan de Champions League.

De financiële belangen gaan we niet meer herhalen, want die zijn voldoende gekend. Bij Anderlecht zitten er echter een paar spelers die uit zijn op revanche. Proto, Juhasz, Biglia en Deschacht waren er bij in de eerste uitschakeling door BATE Borisov, de matchen die iedereen zich nog wel herinnert. De volgende vier seizoenen werd er eveneens al niet meer in de Champions League geraakt. Dat er vanavond qua sportieve geloofwaardigheid ook het één en ander te bereiken valt, hoeft dus ook niet gezegd.

Het is vooral de vraag hoe de defensie er gaat uitzien. Dat Iakovenko op de flank van Jovanovic gaat spelen, is vrijwel zeker. Vooraan is De Sutter ook één van de zekerheden. Achteraan gaat Odoi - ondanks een offday in Leuven - wellicht het vertrouwen behouden en Deschacht kan in het elftal komen voor Safari. Wasilewski en Kouyate zouden dan het centrale duo vormen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op AEL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat paars-wit met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 170 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Limassol strijkt u 700 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties