PSG schuift op in klassement

Tijs Ruysschaert
| 0 reacties
PSG schuift op in klassement
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zlatan Ibrahimovic heeft PSG aan zijn tweede competitiezege van het seizoen geholpen. De Zweed legde de 2-0-eindstand vast tegen Toulouse.

Javier Pastore opende de score voor de Parijzenaars na bijna 40 minuten spelen. Ibrahimovic bezegelde het lot van Toulouse door in de 69ste minuut de 2-0 op het bord te zetten, en dat werd meteen ook de eindstand. Voor de ex-speler van AC Milan is het al de vijfde competitiegoal in vijf matchen voor Paris Saint-Germain. Aanwinst Grégory van der Wiel zat nog niet in de selectie voor deze speeldag.

PSG was met drie punten uit drie wedstrijden - na drie opeenvolgende gelijke spelen - slecht begonnen aan de competitie, maar rukt dankzij deze tweede overwinning op rij voorlopig op naar de derde plaats in het klassement, op drie punten van leider Olympique Marseille. Dat gaat zondag op zoek naar vijftien op vijftien op het veld van Nancy.

Landskampioen blijft op de sukkel

Uittredend landskampioen Montpellier kende net als PSG een teleurstellend seizoensbegin, maar blijft - in tegenstelling tot de club uit de hoofdstad - op de sukkel. Ditmaal ging het met 3-1 de boot in op het veld van het gepromoveerde Stade Reims. Reims klimt met die zege op naar de achtste plaats en telt nu zeven op vijftien. Montpellier staat veertiende met vier punten uit vijf matchen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties