De Boer: "In de Champions League kansen afmaken"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
De Boer: "In de Champions League kansen afmaken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax-trainer Frank de Boer zat met gemengde gevoelens na de nipte nederlaag dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Hij zag zijn ploeg in de slotfase een verdiend punt uit handen geven.

“Ze hebben goed gespeeld”, vertelde De Boer na afloop tegenover de camera’s van de NOS. “Ik heb ze ook gezegd dat we de kansen hadden moeten afmaken. In de Champions League, en dan vooral tegen teams zoals Borussia Dortmund, krijg je een paar kansen per wedstrijd. Die moeten er dan gewoon in. Als je dat nalaat , krijg je het deksel alsnog op de neus en dat maakt het jammer. We konden anders zo een paar keer op voorsprong komen”, aldus Frank De Boer.

Aanvoerder Siem de Jong baalde eveneens van de late treffer in het Westfalenstadion. “Ze scoren in de 87ste minuut en da’s heel zuur.”, vertelde hij na afloop. “Je moet de boel gewoon dichthouden als je na 80 minuten het idee hebt dat er niet meer dan een gelijkspel in zit. We hadden de kansen ook zelf moeten benutten. In de slotminuten gaan ze opportunistischer spelen en dan gaat het alsnog mis. Balen.”, besluit de international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties