Santos wil Kaka, Robinho en Diego

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Santos wil Kaka, Robinho en Diego
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Santos, de club van wereldster Neymar, zag zopas Ganso naar Sao Paolo vertrekken. Om dat verlies op te vangen, denkt de Braziliaanse club aan Kaká als vervanger.

Paulo Henrique Ganso was een van de grote sterren van Santos. Samen met Neymar maakte hij daar het mooie weer. De Braziliaan werd genoemd bij meerdere Europese topclubs, maar trok uiteindelijk naar Sao Paolo in eigen land. De club legde negen miljoen euro op tafel. Santos is nu op zoek naar een vervanger en denkt aan Ricardo Kaká, Robinho of Diego.

“Het zijn belangrijke spelers. Wie had ooit gedacht dat Sao Paolo zoveel geld op tafel zou kunnen leggen? Wel, de drie eerder genoemde spelers zijn alle drie een optie voor onze club. We willen geen spelers lastig vallen die nu een contract hebben, maar op het einde van het seizoen zullen we zien wat er gebeurt”, houdt de oefenmeester van Santos alle deuren op een kier.

De club waar voormalig wereldster Pélé groot mee werd, is al in gesprek met Robinho. De aanvaller van AC Milan zou een terugkeer naar zijn vaderland wel zien zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties