'Chelsea bereidt bod voor op Sergio Ramos'

Christophe van den Boom
| 9 reacties
'Chelsea bereidt bod voor op Sergio Ramos'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea volgt de ontwikkelingen rond Real Madrid- verdediger Sergio Ramos dichtbij. De Europese kampioen wil de verdediger aan zijn selectie toevoegen en bereidt een bod voor. In januari zullen ze een eerste bod doen op de Spanjaard. Althans zo meldt Daily Mail.

In het kamp van Real Madrid zijn er heel wat spanningen. Nu blijkt ook Sergio Ramos uit de gratie van trainer José Mourinho zijn gevallen. Hij mocht immers niet aantreden in de Champions Leaguewedstrijd tegen Manchester City vorige dinsdag.

Roberto Di Matteo zoekt al langer versterking in de verdediging en had zijn pijlers gericht op Maicon. Maar de ster van Inter Milaan koos voor Manchester City.  Als de problemen in Madrid niet opgelost geraken, lijkt Madrid bereidt om de 26-jarige international te verkopen. Maar daar wil Chelsea niet op wachten. In de transferperiode van januari willen ze een bod doen op de speler.

Ramos is vooral gegeerd voor zijn veelzijdigheid. Hij kan zowel in het centrum van de verdediging als in de positie van rechtsachter uit de voeten.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties