Interview Goor: "Beide voeten op de grond houden"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Goor: "Beide voeten op de grond houden"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Bart Goor leidde Westerlo met een assist en een strafschopdoelpunt naar de overwinning tegen Lierse. De aanvoerder weet dat Westerlo veel kwaliteit in de kern heeft en merkt dat het stilaan begint te lopen.

"We hebben tegen Lierse zeer sterk gespeeld. We konden verder bouwen op onze goede wedstrijd van vorig weekend tegen Heist. We begonnnen uitstekend met ééntijdsvoetbal en onze eerste kans ging binnen. Daarna was er die strafschop nog."

"Het was jammer dat die rode kaart er kwam maar in de tweede helft hebben we heel hard gewerkt vanuit een goede organisatie."

Deelkens
Westerlo kreeg al snel in de tweede helft een penalty tegen maar die werd gepakt door Bart Deelkens. "Het was wel degelijk een strafschop", oordeelde Goor. "Maar daarvoor staat onze keeper in doel, het was een belangrijke redding."

Veel kwaliteit
"Wij hebben een kern die over heel wat kwaliteit beschikt maar we moeten op elkaar ingespeeld geraken. Dat begint stilaan te lopen nu."

"De winst tegen Lierse is alleszins een opsteker naar de competitie toe maar we moeten beide voeten op de grond houden. We zullen zien hoe we dit verteren", besluit Goor. Zaterdagavond ontvangt Westerlo Moeskroen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties