Rodgers: "Suarez is slachtoffer van zijn reputatie"

Christophe van den Boom
| 4 reacties
Rodgers: "Suarez is slachtoffer van zijn reputatie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool-trainer Brendan Rodgers vreest dat Luis Suarez een slachtoffer zal blijven van zijn reputatie. Suarez scoorde tegen Norwich een hattrick, maar kreeg een penalty niet toegekend. Dat komt volgens de trainer door zijn reputatie als 'duiker'.

Tegen Norwich City was Luis Suarez niet te houden. Met een hattrick leidde hij zijn team naar een 5-2 zege. Toch was er een minpunt in de zege. Leon Barnett maakte een duidelijke overtreding binnen de zestien op de Uruguayaan, maar die laatste kreeg de penalty niet mee. Ook in de wedstrijd tegen Manchester United kreeg hij een penalty niet toegewezen en in het treffen met Sunderland kreeg hij geel voor een schwalbe.

Zijn reputatie als iemand die snel neervalt, kan hem zijn hele carrière blijven achtervolgen. “Die vrees bestaat inderdaad. Ik kan je zo drie of vier aanvallers aanduiden die in de zestien neergingen nadat er amper contact was en die wel een penalty kregen”, was Rodgers misnoegd. “Iedereen zag dat het strafschop was. Iedereen, behalve de scheidsrechter.”

Toekomst

De oefenmeester van de Reds hoop dat de situatie in de toekomst verbetert. “Ik mag mij er niet te druk over maken. Hopelijk zullen de scheidsrechters er rekening mee houden als ze hun prestaties analyseren. Wij moeten ons concentreren op ons spel en hopelijk zullen deze fases ons uiteindelijk niet achtervolgen”, besluit de Noord-Ier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties