Nieuwste Duiveluitdaging: 'Bouw je eigen stadion!'

Koen Schaaphok
| 19 reacties
Nieuwste Duiveluitdaging: 'Bouw je eigen stadion!'
Foto: © SC

Er is weer een nieuwe Duiveluitdaging. Na het rood kleuren van het hele land en het produceren van een oorverdovende aantal decibels krijgen de supporters van de Rode Duivels nu een nieuwe taak: een eigen Koning Boudewijnstadion bouwen.

We hoeven er uiteraard niet bij te vertellen dat het hier niet om een echt Koning Boudewijnstadion moet gaan. De bedoeling werd alvast treffend omschreven. “Voor de match tegen Schotland is het Koning Boudewijnstadion al lang uitverkocht, maar dat betekent niet dat jullie thuis geen stadionsfeer kunnen beleven. Concreet willen we 1000 Koning Boudewijnstadions in België. Zo krijgen we niet alleen steun in Brussel, maar in het hele land. Maak dus op 16 oktober een stadion van je huis, je clublokaal of je stamcafé. Geef je stadion een naam, nodig je vrienden uit en de ambiance komt vanzelf. Registreer zelf je eigen stadion!"

Het is mogelijk om daarna “jouw” stadion te delen met de rest van je vrienden op Facebook en om hen zo aan te sporen om hun eigen stadion op poten te zetten. Op het moment van schrijven waren er al 391 stadions geregistreerd. Snel meedoen dus!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties